En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Mafevkda nokta vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Bunun derunin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, panik koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Bu konuda yetkili yangın firmasından lütuf alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son had ciddi bir öneme sahiptir.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı; in esenlığını koruyup yangın kapısı yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen soğuk har yangın contası.

Report this wiki page